2012. január 8., vasárnap

A legjobb munkahely

   Itt ülök az osztályteremben, és dolgozom. Néha bejön valaki, és összeszedi a cuccát, vagy leül kicsit molyolni a számítógépén. Először a Metallica, aztán a Doors most Gogol Bordello üvölt a hangszórókból.
   Délben sikerült felkelni, és a fél tizenkettőkor elfogyasztott reggeli után fél kettőkor gyorsan még  ebédeltem egy kicsit. Sikerült pár napsütéses képet is készíteni, a völgyben érő narancsfák hátterében magasodó hegyekkel, ezeket a narancsfákat meg kellett örökíteni. Annyira abszurdnak hat most, hogy pár nap múlva a borús, esős, hideg Budapesten leszek megint.
   Éjszaka volt még egy fáradt buli a kávézónál, de mindenki eléggé készen és nyúzott volt, én meg mostanra pihentem ki az elmúlt hónapok munkáit, de az, hogy itt most már dolgozom előrevetíti a következő pár hetet-hónapot. Pedig még a következő kurzusra is fel kéne készülni (2012 nyár végén lesz), adtak egy halom leckét, és azt várják el, napi 2 órát foglalkozzunk a szanszkrittal.
   Nem akar valaki szanszkritul tanulni? Nekem is könnyebb lenne felkészülni, és közben jókat röhögnénk azon a sok képtelenségen, és koncepciókon túli elképzeléseken, amik szanszkrit tanulás közben felbukkannak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése